Verlichting aanleggen in Den Haag

Wilt u verlichting aanleggen? Is er een verbouwing gaande, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of laat u een nieuw huis bouwen? Voor binnen- en buitenverlichting kunt u in Den Haag een beroep doen op KTR Elektrotechniek. Bel 015 - 666 74 14 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan zijn er minder obstakels wat het eenvoudiger maakt om buizen en draden weg te werken. En met een lichtplan kunnen we vooraf exact bepalen waar alle lichtpunten en contactdozen moeten komen.

Op een later moment aanpassingen laten doen kan natuurlijk ook. Misschien zijn er niet genoeg contactdozen, moeten er lichtpunten bij of zitten ze niet helemaal op de gewenste plek. Maar het zou ook kunnen dat uw netwerk enorm verouderd is of dat u wilt overstappen op LED verlichting om te verduurzamen. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor de optimale plaatsing

Een lichtplan is een soort plattegrond waar exact op is aangegeven waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten moeten komen. Het is een fijn hulpmiddel bij de inrichting van een nieuwe woning of een nieuw vertrek. En u bepaalt helemaal zelf hoe het lichtplan wordt opgetekend.

Met een lichtplan sluit u nare verassingen uit doordat altijd op voorhand duidelijk is of er genoeg lichtpunten zijn en op welke plekken ze komen. Het kan bovendien totaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. U heeft immers andere prioriteiten voor de keuken dan voor uw kantoorruimte. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Den Haag

Naast binnenverlichting kunnen we u ook helpen met het aanleggen van buitenverlichting of tuinverlichting. Goed uitgedachte tuinverlichting brengt veel warmte in uw tuin. U zou bijvoorbeeld een mooie gevel of een aantal pronkstukken in de tuin kunnen uitlichten of inbraakwerende verlichting met bewegingssensoren laten plaatsen.

Het buitenshuis aanbrengen van nieuwe contactpunten heeft ook nog een bijkomend voordeel. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heleboel gerommel met verlengsnoeren voor u buiten een keer elektriciteit kunt gebruiken. Dat hoeft dan niet meer. Wel zo handig op zo’n milde zomeravond waarop u misschien wel een elektrisch kacheltje of een muziekinstallatie op het terras heeft staan.

Contact met KTR Elektrotechniek voor de aanleg van verlichting

Voor de aanleg van verlichting kunt u bij KTR Elektrotechniek terecht in Den Haag. U kunt onze gecertificeerde elektriciens inschakelen voor het aanpassen, vervangen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het optekenen van een lichtplan. Maak een afspraak via 015 - 666 74 14 of maak gebruik van het contactformulier.