Verlichting aanleggen in Den Haag

Wilt u de verlichting vervangen in uw woning? Moeten er lampen op een andere plek komen? Of kampt u met vervelende problemen, zoals flikkerende lampen? Voor al uw vragen op het gebied van verlichting kunt u in Den Haag en omstreken terecht bij KTR Elektrotechniek. Van tuinverlichting aanleggen tot overgaan op LED verlichting: wij staan voor u klaar.

Maak een lichtplan

Bent u aan het nadenken waar de verlichting in en om uw woning moet komen? Dan is het verstandig om een lichtplan op te stellen. Hierbij houdt u rekening met de aanwezige of te plaatsen stopcontacten. U noteert hoe fel het licht op de verschillende locaties moet zijn. Voor een werkkamer is bijvoorbeeld ander licht vereist dan in de zithoek. Heeft u hierbij hulp nodig? Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in verlichting aanleggen en denken met plezier met u mee.

Van aanleg tot reparatie

Niet alleen voor verlichting aansluiten kunt u terecht bij onze experts. Werken uw lampen niet naar behoren? Heeft u problemen met een schakelaar? Schakel ons dan in voor reparatie. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 015 - 666 74 14. Om welke klus in verlichting het ook gaat: in Den Haag en omgeving kunt u op ons rekenen!