Krachtstroom aanleggen in Den Haag

Denkt u aan een sauna bij uw woning? Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Of gaat u andere zware elektrische apparaten gebruiken? In veel gevallen is krachtstroom aansluiten dan een verstandige keuze. Zoekt u hiervoor een ervaren vakman? KTR Elektrotechniek staat in de regio Den Haag voor u klaar. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in krachtstroom aanleggen. We zijn u ook graag van dienst!

Wat is krachtstroom?

Krachtstroom is eigenlijk niets anders dan normale stroom. Het verschil is dat de elektriciteit op een andere wijze wordt aangesloten. In plaats van tussen één fase en het sterpunt bij ‘normale stroom’, gaat het om 3 fase aansluiting en een nulaansluiting, waarbij tussen de fasen een hogere spanning bestaat. Hierdoor kan er meer vermogen worden geleverd, wat ideaal is voor grootschalig gebruik van elektra. Daarvoor maken we gebruik van het driefasen stekkersysteem van Perilex. Dit wordt vooral bij kookgroepen veelvuldig gebruikt. Wilt u een Perilex stekker aansluiten? Wij verzorgen dit met plezier voor u.

Wij denken met u mee

Wilt u ons meteen inschakelen voor uw krachtstroom klus? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u liever eerst weten of het wel aansluit bij uw wensen? Ook dan kunt u ons inschakelen. Onze medewerkers komen met plezier bij u in Den Haag of omgeving langs. We bekijken dan of krachtstroom aansluiten de beste oplossing is, of dat er misschien andere mogelijkheden zijn. Zo bent u verzekerd van een optimale keuze. Op uw krachtstroom specialist kunt u rekenen!