Stroomstoring in Den Haag?

Heeft u in Den Haag of omgeving last van een stroomstoring? Dit kan komen door overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. In veel gevallen is het gevaarlijk om zelf te proberen de storing te verhelpen. Er zijn echter een paar zaken die u wel kunt doen om bepaalde problemen uit te sluiten.

Wat te doen bij een stroomstoring?

  • Volg ons veilige stappenplan en voer een stekkerproef uit.
  • Achterhaal snel de oorzaak.
  • Geen oorzaak? Bel ons via 015 - 666 74 14.

Schakel een expert in van KTR Elektrotechniek om de stroomuitval op te lossen. Ga nooit zelf aan de slag. Dit kan levensgevaarlijk zijn! Een specialist kan adequaat en veilig het probleem opsporen en het verhelpen. Onze monteurs kunnen u ook gelijk adviseren om kortsluiting in de toekomst te voorkomen. Al onze elektriciens hebben veel ervaring en beschikken over de juiste diploma’s. Daarnaast wordt hun kennis voortdurend opgefrist door cursussen en trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste kennis en ontwikkelingen.

24-uurs service bij stroomstoring

Zijn de stoppen doorgeslagen? Of gaat de ganglamp branden als de bel wordt ingedrukt? Bij fouten in het elektriciteitsnetwerk kan het zo zijn dat u telkens weer dezelfde storing krijgt. Alleen een nieuwe stop erin draaien of de schakelaar terugzetten helpt dan niet. Woont u in de regio Den Haag en heeft u een acute of terugkerende storing in uw elektriciteit of een kortsluiting? Uw probleem wordt direct opgelost door onze elektricien uit Den Haag. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Stroom uitgevallen? Wij staan voor u klaar!

Let op! Wij kunnen u helaas niet van dienst zijn als u op zoek bent naar een witgoedreparateur.