Stroomstoring in Den Haag

Als u een stroomstoring ervaart, wordt het duidelijk dat we erg afhankelijk zijn van elektriciteit. Valt de stroom uit in uw huis in Den Haag? Misschien betreft het alleen uw woning of wel de hele straat of plaats. Kijk eens verderop in de straat of de andere woningen wel stroom hebben.

Als blijkt dat de storing breder is, doe dan eerst een melding bij uw energieleverancier. Als de stroomstoring alleen in uw woning plaatsvindt, kunt u verder op onderzoek gaan. Lijkt de meterkast in orde? Probeer dan het probleem te achterhalen middels de stekkerproef.

Hulp bij een stroomstoring in Den Haag

Hulp van buitenaf kan wenselijk zijn als u zelf niet in staat bent het probleem te lokaliseren en op te lossen. Probeer geen aanpassingen te doen die het probleem vergroten. Onvolledige of foutieve reparaties kunnen gevaarlijke nieuwe problemen introduceren.

Vakkundige hulp ligt gelukkig binnen handbereik. Blijkt het alleen om uw woning te gaan? De stroomstoring kan dan snel verholpen worden door KTR Elektrotechniek. We sturen in Den Haag en omgeving onze professionals om u van uw storing af te helpen.

Hulp bij stroomstoring in Den Haag

Twijfel geen moment als u een stroomstoring ervaart in Den Haag. We zijn u graag van dienst! Bel snel met KTR Elektrotechniek op telefoonnummer 015 - 666 74 14 voor een afspraak. Of maak een afspraak door het invullen van het contactformulier.