Groepenkast vervangen in Den Haag?

Stroom komt via de meterkast uw woning binnen. In de groepenkast wordt de elektriciteit vervolgens verdeeld. Een belangrijke functie dus, waarvoor optimale veiligheid vereist is. Anders kunt u te maken krijgen met kortsluiting of andere problemen. Is uw exemplaar verouderd en wilt u een nieuwe groepenkast aanleggen? Of wilt u de groepenkast uitbreiden? In de regio Den Haag kunt u hiervoor terecht bij KTR Elektrotechniek. Dankzij jarenlange ervaring en de beste methoden en middelen kunt u rekenen op het beste resultaat. Wij helpen u graag!

Extra aardlekschakelaar

Wilt u een extra aardlekschakelaar aansluiten? Bij nieuwe kasten is het tegenwoordig verplicht om er minstens twee te hebben om uw veiligheid te garanderen. Heeft u dit nog niet, of laat u de groepenkast uitbreiden? Dan is een extra aardlekschakelaar vaak een goede keuze. Vanzelfsprekend geven we u hier graag deskundig advies over.

Schakel ons in

Wilt u werkzaamheden aan uw groepenkast laten verrichten? Van groepenkast samenstellen tot uitbreiden: wij verzorgen het voor u. Schakel ons in en neem contact op. Vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op het nummer 015 - 666 74 14. In Den Haag en omgeving zijn wij u met plezier van dienst!