Expert in elektrotechniek in Den Haag

Wij bieden krachtige elektrotechnische maatoplossingen voor iedereen in Den Haag en omstreken. KTR Elektrotechniek is gespecialiseerd in alle soorten elektrotechniek. Ook het beheer en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Als elektromonteur hebben we veel verschillende kennis opgebouwd in de afgelopen jaren en dit zorgt ervoor dat wij u op alle gebieden binnen de elektrotechniek van dienst kunnen zijn. Voor uw totale verlichting, van ontwerp tot installatie en zwakstroominstallaties in uw huis of bedrijfspand: u kunt op ons rekenen.

Let op! Wij kunnen u helaas niet van dienst zijn als u op zoek bent naar een witgoedreparateur.

Deskundig advies

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en adviseren u met plezier bij het ontwerpen van de technische installatie. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf kan bij totaalprojecten in de woningbouw, het midden- en kleinbedrijf of in winkels door middel van integratie vaak een zowel prijs- als gebruikersvriendelijke oplossing bieden. De beperkte omvang van ons bedrijf heeft voor u enkele duidelijke voordelen:

  • korte lijnen
  • directe adviezen
  • uiterst flexibel
  • uitvoering van hoog niveau

Als elektromonteur in de regio Den Haag helpen we u aan de beste oplossing. Wilt u meer weten over onze diensten in elektrotechniek, of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.